صعود دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر به قله بیرمی استان بوشهر
صعود دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر به قله بیرمی استان بوشهر - خانم فاطمه غلامی دانشجوی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی

خانم فاطمه غلامی دانشجوی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر به قله 1960 متری بیرمی در استان بوشهر صعود کرد.
کوه بیرمی در میانه استان بوشهر با ارتفاع متوسطه ۱٫۹۵۰ متر بلندترین قله استان بوشهر دارای قابلیت زیاد زیست‌محیطی، گردشگری و کوهنوردی است. این قله در سه کیلومتری شرق شهر خورموج و در امتدادشهرستان‌های تنگستان و دشتستان و دشتی قراردارد. این کوه با شیب زیاد و از نوع سنگی است و دارای پوشش گیاهی و جانوری مناسب و متنوع است. این کوه دارای چند شکارگاه می باشد.
این کوهستان صخره‌ای چندین قله به ارتفاع تقریبی ۱۵۰۰ تا ۱۹۷۰ متر را در خود جای داده و در میان آنها قله «پازنان» بلندترین و به نوعی بام استان بوشهر لقب گرفته‌است.
این دانشجوی پرتلاش دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر قبلا نیز موفق به فتح قله های کرکس و دالانکوه گردیده بود.