برگزاری مراسم جشن میلاد امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام همراه با تجلیل از کارکنان مرد دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر

مراسم جشن میلاد باسعادت امام علی علیه السلام همراه با بزرگداشت روز مرد و تجلیل از کارکنان برادر دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر در روز چهارشنبه 27 بهمن ماه در سالن جلسات دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر برگزار گردید.
در این مراسم که با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردید در ابتدا دکر جوزی رییس دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت. وی ضمن تبریک میلاد اسوه صبر و عدالت حضرت علی ابن ابی طالب علیه السلام به تمامی همکاران حاضر، به کتاب ارزشمند نهج البلاغه امیرالمومنین اشاره کردند و تعدادی از حکمت های این کتاب را برای همکاران شرح نمودند. عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر مطالعه این کتاب ارزشمند را به تمامی همکاران توصیه نمودند.
در ادامه همکاران محترم به بیان نظرات خود پرداختند. در پایان تقدیرنامه با امضای رییس مرکز به همکاران تقدیم و از آنان پذیرایی گردید.