1400/10/21 سه‌شنبه
فتح قله کرکس در استان اصفهان با ارتفاع 3895 متر توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر

خانم فاطمه غلامی سده دانشجوی رشته علوم ورزشی و تربیت بدنی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر در دی ماه سال جاری موفق به فتح قله کرکس واقع در شهرستان نطنز استان اصفهان گردید.
قله کرکس بخشی از رشته کوههای مرکزی ایران در استان اصفهان است و مهمترین کوه شهرستان نطنز به شمار می رود که شمال غربی آن شهرستان کاشان و در جنوب شرقی شهرستان نطنز، شرق شهرستان برخوار و میمه و غرب شهرستان اردستان واقع شده است.
فتح این قله توسط دانشجوی ارزشمند دانشگاه پیام نور در تاریخ سوم دی ماه 1400 و در شرایط برفی منطقه و دمای منفی 21 درجه سانتی گراد انجام پذیرفت.
چندی پیش وی در صعودی دیگر موفق به فتح قله دالانکوه استان اصفهان گردیده بود.

علیرضا محمدی سده
مسئول روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر